Lokalebasen.dk's statistik over ledige erhvervslejemål

Statistik tomgang kontor

Lokalebasen er parat til at introducere ny, interaktiv statistik-side

På Lokalebasen.dk, som kan fremvise over 40.000 besøgende om måneden, vil vores brugere, potentielle lejere af erhvervslokaler, udlejere og andre interesserede fremover være i stand til at finde opdateret statistisk materiale på tomgangen i Danmark. 

Vi vil fremover tilbyde vores brugere, besøgende og udlejere et interaktiv og værdifuld indblik i antallet af ledige erhvervskvadratmeter i Danmark. 

Som supplement til Lokalebasen.dk's egne, præcise og sikre data indeholder tomgangsstatistikken tilsvarende informationer fra andre store platforme og formidlere af erhvervslejemål i Danmark som bl.a. ATP og DEAS. Den indbefatter ydermere relevant officielt data fra Danmarks Statistik.

Besøg Lokalebasen.dk's statstik-side 

 


Vi ser frem til at tage godt imod alle vores nye besøgende og brugere. Vi kan på forhånd love dig et både effektivt og professionelt samarbejde. Læs meget mere på Lokalebasen.dk.


Bag lokalebors.dk står Lokalebasen.dk A/S, som er en landsdækkende webportal for erhvervslokaler til leje inden for kontor, lager, produktion og butik.

Har du forslag til links eller andre nyttige informationer, så er du altid meget velkommen til at maile os på info@lokalebasen.dk.

Lokalebasen.dk A/S, Æbeløgade 4,1. 2100 København Ø, tlf. 7020 0814.
 
Jakob Dalhoff, direktør
Lokalebasen.dk

"Kontorernes brugbarhed og beliggenhed er meget vigtige elementer, man bør forholde sig til, når man som virksomhed begynder at kigge efter nye lokaler," siger Jakob Dalhoff, direktør hos Lokalebasen.dk.

Find lokaler: